Política de privacitat en xarxes socials

De conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), SW FACTORY AND COMMUNICATIONS TECHNOLOGIES SL, d’ara endavant La Factoria, informa els usuaris que ha procedit a crear un perfil en la/s Xarxa/es Social/s Facebook, Instagram, Linkedin, i Youtube amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de LA FACTORIA:

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per LA FACTORIA, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per a garantir la seva privacitat.
LA FACTORIA té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercitats davant LA FACTORIA, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:
 • Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
 • Rectificació: Només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de LA FACTORIA, per exemple, eliminar comentaris publicats en la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d’exercir-lo davant la Xarxa Social.
 • Cancel·lació i/o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de LA FACTORIA, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

LA FACTORIA
 realitzarà les següents actuacions:
 • Accés a la informació pública del perfil.
 • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada en la pàgina de LA FACTORIA.
 • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
 • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.
 • L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.


Publicacions

 • L’usuari, una vegada unit a la pàgina de LA FACTORIA, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser-ne el seu titular, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin o violin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, LA FACTORIA es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.
 • LA FACTORIA no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.
 • L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.
 • Les imatges que puguin publicar-se en la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de LA FACTORIA, però si que romandran en la Xarxa Social.

 

Concursos i promocions

LA FACTORIA es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi la plataforma de la Xarxa Social per aquests motius, hi seran publicades. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.
La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

LA FACTORIA utilitzarà la Xarxa Social per a publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI-CE.
No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de LA FACTORIA perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.


A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:
Twitter: https://help.twitter.com/es/rules-and-policies/update-privacy-policy
Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/
Linkedin: http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv
Youtube: https://policies.google.com/privacy?hl=es&gl=es

Contacta'ns!

Ens pots trobar a:

Avinguda Sant Francesc 13, Entresol 1a

17001 Girona

 

T’atendrem de dilluns a divendres:

de 8h a 16h

Ens pots trucar al:

972 29 64 38

Logotip La Factoria
Ir al contenido