MARCA GIRONA

Reprodueix el vídeo quant a Marca Girona Caràtula

La importància de la “marca Girona” va ser el tema central d’una jornada de debat celebrada el passat divendres 2 de febrer a la seu de Frit Ravich, on una vintena d’emprenedors, empresaris i directius de diversos sectors es van reunir per reflexionar sobre el present i futur de la ciutat des d’una perspectiva empresarial i de marca.

Aquesta jornada va arribar en un moment clau per a la ciutat, amb l’esport d’elit posant Girona en el mapa i amb rècords de visitants en el sector turístic. Amb aquest teló de fons, els participants van tenir l’oportunitat d’explorar el valor de la “marca Girona” i com pot continuar prosperant en els pròxims anys.

Durant la jornada, es van destacar diversos temes rellevants, com ara la importància de la digitalització en el context actual, la necessitat de la transformació energètica per a un futur sostenible, el paper crucial dels negocis familiars en l’economia local i el caràcter emprenedor que defineix la ciutat.

A través del diàleg i la reflexió, els participants van compartir idees i estratègies per potenciar la imatge de Girona com a centre d’innovació, talent i oportunitats, reafirmant el compromís col·lectiu amb el creixement i desenvolupament de la ciutat en els pròxims anys. Aquests esdeveniments són testimonis del compromís i interès de la comunitat empresarial per contribuir al futur prometedor de Girona.

Ponents

Contacta'ns!

Ens pots trobar a:

Avinguda Sant Francesc 13, Entresol 1a

17001 Girona

 

T’atendrem de dilluns a divendres:

de 8h a 16h

Ens pots trucar al:

972 29 64 38

Logotip La Factoria
Ves al contingut